Dalakassen startades 2010. Då fanns ingen hemleverantör av matkassar i Dalarna och vi insåg att efterfrågan på tjänsten bara skulle öka. Vi bestämde oss direkt för att vårt matkasseföretag skulle ha sin egen stil. Det håller vi förstås fast vid än idag. Eftersom vi brinner för lokal mat, kvalitet och smakupplevelser är det vår självklara inriktning. Dalakassen ska leverera det bästa från Skedvibygdens duktiga bönder och mathantverkare samt från betrodda leverantörer i andra delar av landet.

Numera levererar vi till de flesta kommuner i länet. Våra kunder är trogna och uppskattar vår strävan att ligga i framkant med råvaror och recept. Vi samarbetar löpande med en rad kockar, välkända i branschen, som var och en bidrar med recept till våra kassar. Med Dalakassen får du den bästa maten som landskapet kan erbjuda, hem till dörren tillsammans med recept skapade av skickliga kockar.

Varmt välkommen till Dalakassen.

//Linda Sigfridsson med kollegor

Det är vi som levererar

Leif, Lena och Rolf  är några av oss som jobbar med att packa och köra ut våra lådor till kunder i hela Dalarna. Leveranserna sker på måndagar från eftermiddag till kväll och tisdagar under dagen, beroende på område. Du behöver inte vara hemma vid leveransen, men se gärna till att ställa ut de tomma lådorna så att vi kan återanvända dem.